Ďalší podnet vyriešený vďaka spolupráci s Petržalčanmi

Makači orezali aj zeleň na Andrusovovej.

Pri riešení podnetov ste nám často nápomocní aj vy, obyvatelia mestskej časti Bratislava-Petržalka. Sme vďační za vašu všímavosť a všetky konštruktívne podnety, ktoré sa s kolegami snažíme vyriešiť čo možno najrýchlejšie.

Inak tomu nebolo ani v prípade Andrusovovej ulice, kde nás dcéra obyvateľky bytového domu upozornila na nevyhnutnosť orezu košatého topoľa. Konáre stromu zasahovali do bytového domu, jeho komína a pri silnejšom vetre či búrkach hrozil ich pád na terasy a balkóny jednotlivých bytov.

Petržalskí makači tak vyrazili opäť do terénu. Zistili však, že vykonanie orezu v potrebnej kvalite bude možné len z jednej z terás bytového domu. Nápomocná nám bola práve oznamovateľka podnetu, ktorej mama terasu ochotne sprístupnila. ĎAKUJEME za perfektnú spoluprácu i poďakovanie a pochvalu našim kolegom, pre ktorých to bola najkrajšia možná odmena.

 

Niekedy nám to síce trvá dlhšie, inokedy možno na niečo zabudneme, no vždy sa snažíme na vaše podnety reagovať tak, aby sme vám dokázali pomôcť čo najlepšie. Tak nezabudnite, že svoju Petržalku zastihnete aj na adrese podnety@petrzalka.sk alebo cez obľúbené aplikácie WhatsApp a Messenger. ĎAKUJEME, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami.

#petrzalkamaka

web od 2day