Petržalka opätovala pomoc a spolu s Vagusom pokračuje v záchrane ďalších životov

Ďakujeme priateľom z OZ Vagus za cennú spoluprácu.

Osudy ľudí sú nevyspytateľné. Tým, ktorí z rôznych dôvodov prišli o svoj domov, sa spolu s našimi kolegami z oddelenia sociálnych vecí snažíme pravidelne podávať pomocnú ruku.

Keďže táto oblasť výlučne nespadá do kompetencií našej mestskej časti, sme veľmi radi, že nám pri práci nezištne pomáhajú aj rôzne občianske združenia.

Za zmienku určite stoja priatelia z OZ Vagus, ktorí len za minulý rok absolvovali v našej mestskej časti až 98 návštev na miestach, kde žijú práve ľudia bez domova.

Ich pomoc a prácu pri riešení náročných životných tém si natoľko ceníme, že sme sa rozhodli pomoc opätovať formou finančného príspevku.

Sme veľmi radi, že padol na úrodnú pôdu a za finančný obnos mohli pracovníci tohto občianskeho združenia nakúpiť zdravotnícky materiál a taktiež zabezpečiť prevádzku auta, s ktorým šesť dní v týždni jazdia do terénu, vrátane našej Petržalky.

Priateľom z Vagusu ĎAKUJEME a veríme, že naša cenná spolupráca bude aj naďalej pokračovať. Aj vďaka nej môžeme ďalej pomáhať mnohým osudom nájsť tú správnu cestu.

#petrzalkapomaha

FOTO: OZ Vagus

web od 2day