Detské ihrisko na Fedinovej je opäť otvorené

Návštevníci sa môžu tešiť na množstvo noviniek.

Máme pre vás skvelú správu. Po malej prestávke sme v utorok 9. augusta opäť otvorili verejné detské ihrisko na Fedinovej ulici.

Ak ste ho ešte nemali možnosť vyskúšať, vaše ratolesti sa istotne do sýta vybláznia vďaka 7 novým herným prvkom – potešia ich hneď tri typy hojdačiek, trojvežová zostava s dvojicou šmykľaviek, balančná dráha, dvojhrazda, ale tiež lanová pyramída.

Vysúťažená rekonštrukcia nás zo spoločného rozpočtu vyšla na takmer 21-tisíc EUR a čo sa doteraz nestihlo, majú petržalskí makači ešte v pláne dokončiť počas plnej prevádzky.

Už čoskoro sa môžete tešiť na lavičky MADE IN PETRŽALKA alebo na výmenu drevenej obruby pieskoviska. Núdza nebude ani o repasovanie dreveného herného prvku zo strany dodávateľa a rodičovská komunita sa zas pustí do nového náteru, aby bola radosť sa na vynovenom ihrisku nielen hrať, ale aj sa naň pozerať.

Veríme, že sme malým i veľkým návštevníkom Fedinovej urobili radosť a už teraz pripravujeme rekonštrukcie ďalších detských ihrísk v našej Petržalke.

#petrzalkamaka

web od 2day