Areál FC Petržalka dostal nový šat, ktorý Petržalka podporila sumou 80-tisíc eur

Aj týmto gestom chce dať najľudnatejšia samospráva šancu jej športovým talentom.

Posledné necelé dva týždne zažívali obyvatelia ulice M. C. Sklodowskej prevažne vo večerných hodinách skutočne neobvyklý pracovný ruch. Dôvodom bola výmena umelého trávnika v areáli športového klubu FC Petržalka, ktorú bolo z dôvodu horúčav nutné vykonávať výlučne za tmy.

Po úctyhodných siedmich rokoch bola výmena povrchu viac než žiadaná a keďže FC Petržalka patrí k najväčším športovým klubom v našej mestskej časti, rozhodli sme sa našim priateľom podať pomocnú ruku a projekt financovaný viacerými organizáciami sme podporili dotáciou vo výške 80-tisíc EUR. 

„Projekt výmeny umelého trávnika petržalského futbalového štadióna sme i v kontexte konštruktívnej diskusie s partnermi a dohode v prospech futbalistov i širokej verejnosti vnímali ako ďalšiu príležitosť na rozvoj športu a radi sme ho opäť podporili,“ uviedol na margo úspešného projektu starosta najľudnatejšej samosprávy Ján Hrčka.

Aj týmito slovami šéf našej mestskej časti opäť len potvrdil tézu, že podpora športu a zdravého životného štýlu so zameraním na deti a mládež je pre nás v Petržalke jednou z hlavných priorít.

ĎAKUJEME obyvateľom dotknutej lokality za trpezlivosť i pochopenie a veríme, že nový povrch prinesie našim futbalistom tie najlepšie športové výsledky.

#petrzalkamaka #petrzalkapomaha #petrzalkasportuje

web od 2day