Spolu s vami sme sme mohli pomôcť 20 deťom

Ďakujeme.

Opäť sme sa nemýlili. Máme tých najlepších obyvateľov medzi všetkými samosprávami na celom svete. A kolegovia tiež nie sú na zahodenie.

Už je to týždeň, čo sa školopovinným Petržalčanom skončil letný oddych a miesto bicyklovania či čkvachtania museli zasadnúť do lavíc a čeliť realite.

Napríklad takej, v ktorej nemajú čím ani do čoho písať, na výtvarnej kresliť a už vôbec nie v čom nosiť knihy do školy.

Aj vďaka vám a vašej ochote pomôcť, si týmto problémom tento rok nemusí zaťažovať hlavu 20 detí zo sociálne slabších rodín.

Na našom miestnom úrade Bratislava-Petržalka sme pre nich aj s vašou podporou vyzbierali zošity, tempery, písacie potreby aj fungl nové školské tašky, ktoré im tento poklad unesú.

Podarilo sa nám to vďaka našej každoročnej zbierke školských potrieb, ku ktorej tentokrát prispeli aj naši kolegovia, ktorí si zaumienili konať dobro dvakrát.

Raz tým, že sa rozhodli správne separovať plastové fľaše a druhýkrát tým, že získané peniaze využili na nákup školských potrieb, čím sa zapojili do našej každoročnej verejnej zbierky.

Máme radosť, keď vidíme, že sa ľudia z nášho sídliska zaujímajú o druhých zásadne s dobrým úmyslom. Len tak totiž môžeme zmeniť mesto i svet.

ĎAKUJEME, Petržalčania! Ste skvelí! #petrzalkapomaha

web od 2day