Aj budúci rok podporíme najväčšie športové kluby v Petržalke

Žiadosti o dotácie môžete posielať do 15. novembra.

Kvalitnú prácu športových klubov v našej mestskej časti si vážime. Ich dôležitosť si po dvoch rokoch pandémie uvedomujeme čoraz viac.

Preto podporujeme najväčšie športové kluby v Petržalke 1 % z podielu na dani z príjmov fyzických osôb za predošlý rok a ten ten budúci nebude výnimkou.

V roku 2022 sa nám týmto spôsobom podarilo a prerozdeliť viac ako 185-tisíc eur medzi Slávia Gymnastické centrum Bratislava, Miestny športový klub Iskra Petržalka, Karate klub Seiken, FC Petržalka – družstvo, ŠK Run for fun, Školský športový klub B.S.C. Bratislava, Športovú školu karate Bratislava, Športový klub polície Bratislava, Klub modernej gymnastiky DANUBIA a Hockey club Petržalka 2010, o.z, a tak prispieť napríklad na rozvoj karate, basketbalu, futbalu, ale aj atletiky a gymnastiky.

Pre rok 2023 majú najväčšie petržalské športové kluby možnosť opäť podávať žiadosti, a to od 15. SEPTEMBRA do 15. NOVEMBRA 2022. S povinnými prílohami nám ich môžu posielať IBA elektronicky cez portál 👉 petrzalka.egrant.sk.

VIAC INFO TU

Sme veľmi radi, že aj takýmto spôsobom môžeme pomáhať pri rozvoji pohybu a športu našich obyvateľov a robiť tak z Petržalky zdravšie miesto pre život.

#petrzalkasportuje

web od 2day