Telocvičňa na Turnianskej v novom šate

Investície sa vyšplhali na viac než 89-tisíc eur.

Smutné a časom nahlodané priestory telocvične na ZŠ Turnianska prešli aj vďaka spolupráci s externe vysúťaženými partnermi v posledných mesiacoch revitalizáciou, ktorá im dodala nielen nový lesk, ale aj funkčné prvky, ktoré ju povýšili na ďalší level.

Žiaci tak mohli od septembra pracovať rovnomerne na intelektuálnych i športových schopnostiach zároveň.

Premenou prešli podlahy, radiátory a okrem výmeny nefunkčných častí a zastaralých materiálov v priestoroch pribudla aj kabeláž na inštaláciu tabule s časomierou či TV obrazovky.

Priestor medzi veľkou a malou telocvičňou sa prebúral a opotrebované prechody nahradil nový raster s drevenou zárubňou a dverami na mieru. Výmenou prešli aj ventily na novovymaľovaných a ošetrených radiátoroch a doplnené boli aj obklady.

Volejbalisti určite ocenia nielen nové háky a naviják, ale aj nové čiary na malý volejbal, ktoré prešli estetickou úpravou v oboch telocvičniach.

Veríme, že vynovené priestory poskytnú žiakom novú motiváciu vždy, keď ju budú pri svojich športových aktivitách postrádať.

 

Našou motiváciou ste práve vy. Preto sa už teraz púšťame do ďalších projektov.

Realizáciu projektu okrem Mestskej časti Bratislava-Petržalka podporil aj Fond na podporu športu sumou vo výške takmer 49-tisíc EUR. ĎAKUJEME!

#petrzalkamaka #petrzalkasportuje

web od 2day