Petržalská plaváreň. Vypočujte si 19. diel nášho podcastu Z petržalskej obývačky

Hrdza aj nefunkčnosť sú minulosťou. Správnosť krokov nového vedenia potvrdila aj anketa.

Petržalská plaváreň je tu s nami viac ako šesť rokov.

Dlhodobým zanedbaním údržby jej priestorov spôsobeným bývalým vedením bolo zistených viacero nedostatkov – od personálnych až po technické.

Zhrdzavená kuchyňa, často nefunkčné vybavenie a pre niekoho aj neprofesionálne správanie niektorých zamestnancov, to všetko sa v súčasnosti ešte stále snaží napraviť nové vedenie našej samosprávnej plavárne.

S jej dočasným konateľom Matúšom Súlovcom a prevádzkovým manažérom Mariánom Ščepánkom sme sa v novej epizóde podcastu Z petržalskej obývačky ponorili do všetkých noviniek, opatrení i opráv, ktorými si Petržalská plaváreň už prešla a ktoré ju ešte len čakajú. Moderuje hovorkyňa mestskej časti Mária Halašková.

Zhrnieme si aj výsledky našej online ankety, ktorá ukázala napríklad to, že najviac z návštevníkov využíva plavecký a relaxačný bazén, ale aj to, že veľa z vás by uvítalo zvýhodnený vstup pre Petržalčanov. Vyhovie mestská časť tejto požiadavke?

Celý video rozhovor si môžete pozrieť aj na našom oficiálnom YouTube .  Vopred ĎAKUJEME aj za odber a jeho audio verziu zase nájdete na všetkých dostupných podcastových platformách.

Spotify 
Apple Podcasts 
Google Podcasts 
Anchor 

Ďakujeme, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami. Vaša Petržalka.

#zpetrzalskejobyvacky

web od 2day