Darujte vynovenú permanentku s bonusom

Petržalská plaváreň s ďalším vylepšením. Darujte vynovenú permanentku s bonusom 10 % a predĺženou platnosťou pre seba či svojich blízkych.

Všetci plavci, vodnári, čľapkači, jednoducho milovníci vody a plávania – zbystrite pozornosť. Petržalská plaváreň má pre vás ďalšiu ponuku, ktorá sa neodmieta. Chcete mať viac času na plávanie úplne ZADARMO? Kúpte si jednu z našich obľúbených a skrášlených permanentiek s novou platnosťou kreditu až 365 dní a získajte s ňou EXTRA BONUS v hodnote 10 %. 

AKO TO FUNGUJE?
V pokladni Petržalskej plavárne si kúpte permanentku v novom dizajne a bonus v hodnote 10 % vám automaticky pripočítame úplne zadarmo. Na výber pritom máte z troch verzií našich permanentiek:

permanentka 20 EUR + 10 % = 22 EUR pre vás a vašich blízkych;
permanentka 50 EUR + 10 % = 55 EUR pre vás a vašich blízkych;
permanentka 100 EUR + 10 % = 110 EUR pre vás a vašich blízkych.

POZOR! Permanentky Petržalskej plavárne NIE SÚ VIAZANÉ na konkrétnu osobu. Používať ju teda môžete v rámci rodiny či partie kolegov.

 

Pokiaľ svoj kredit počas 365 dní neminiete, nezúfajte. Jeho platnosť si môžete kedykoľvek predĺžiť o ďalších 365 dní dobitím nového kreditu v hodnote 20, 50 alebo 100 EUR, s ktorým opäť získate EXTRA BONUS 10 % úplne zadarmo. VIAC INFO TU.

Tak čo, milí Petržalčania, idete do toho? Inak, skvelý darček aj na Vianoce, čo poviete? Náš tím Petržalskej plavárne na vás všetkých už teraz veľmi teší.

#petrzalkasportuje

web od 2day