PETRŽALKA.DIGITAL? Pomôžte nám získať peniaze z Plánu obnovy a vyhrajte petršálku

Tešíme sa na vaše nápady.

Máte zaujímavý a užitočný nápad na digitalizáciu služieb Miestneho úradu Petržalka? Dajte nám o ňom vedieť cez krátky ONLINE DOTAZNÍK a troch z vás radi odmeníme našou krásnou a štýlovou petršálkou.

V posledných dvoch rokoch nielen Petržalčanom naši šikovní kolegovia z IT a komunikácie uľahčili cez moderné technológie a digitálne inovácie život hneď niekoľkokrát.

Veď pamätáte si ešte na naše ONLINE objednávky a SMS výsledky štátnych testov na koronavírus počas pandémie, na ONLINE registráciu do komisií a organizáciu regionálnych volieb či blížiaceho sa referenda, technologické vychytávky pri výbere Osobností Petržalky 2022, ONLINE vyhľadávanie odtiahnutých áut či nový newsletter?

V roku 2023 by sme na toto všetko radi nadviazali a položili aj základy nového PETRŽALSKÉHO KONTA OBYVATEĽA. Práve vďaka nemu sa spomenuté i pripravované ONLINE služby ako registrácia parkovania ŤZP či digitálna komunikácia s matrikou v bližšej či vzdialenej budúcnosti spojí do jednej platformy.

A už teraz pracujeme aj na interaktívnej mape petržalskej údržby pod taktovkou našich šikovných makačov, ktorých denno-denne stretávate v uliciach.

ABY SA NÁM TO PODARILO ČO NAJLEPŠIE, POTREBUJEME I VAŠE NÁPADY!

Ak nejaké máte, stačí kliknúť na náš ONLINE DOTAZNÍK. Pomôžte nám takto získať až 100-tisíc EUR z Plánu obnovy.

ĎAKUJEME, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami.

#petrzalkamaka

web od 2day