Vo Vianočnej Petržalke platí pravidlo: streda, tancovať a spievať treba

Týždeň Vianočnej Petržalky máme za sebou, no čo je dôležitejšie, tri nás ešte stále čakajú a prinesú lákavý program pre všetky vekové kategórie. A ako sme už avizovali, pracovný týždeň vo Vianočnej Petržalke nie je len o práci, ale aj o zábave a stretávaní sa s priateľmi.

Napríklad také stredy sú v nej venované našim budúcim umelcom, ale aj tým, ktorí môžu často poslúžiť ako inšpirácia a studňa plná nápadov či dobrých rád po rokoch skúseností. Pripravili si pre vás tematické vystúpenia plné nielen vianočných melódií, ktorými vždy o 17:00 rozozvučia pódium na Námestí Republiky.

Kým minulý týždeň sme si zatancovali a zaspievali s DFS Hájenka či FS Poleno, 7. DECEMBRA roztočíme stredajší podvečer s Mladými vinšovníkmi zo ZUŠ Oswalda, MŠ Tupolevova, MŠ Rovniankova, ZŠ Dudova, ZŠ Nobelova, ZŠ Tupolevova.

V stredu 14. DECEMBRA nás už do naozajstnej vianočnej nálady prenesie Seniorský spevácky zbor Petržalská Melódia a svojimi vystúpeniami nám krv v žilách rozprúdi seniorský tanečno-spevácky súbor Petržalčanka i tanečná akadémia Dansovia.

Posledný týždeň pred Vianocami vás 21. DECEMBRA na sviatky naladí SZUŠ Rusovce so svojím programom Radostné Vianoce a hudobná škola La Musica.

Strávte stredy v spoločnosti priateľov, príjemných melódií a voňavých pochúťok a nalaďte sa na vianočnú nôtu spolu s nami a a petržalskými umelcami. Tešíme sa na vás.

#vianocnapetrzalka #kulturavpetrzalke

web od 2day