Súťaž o vianočný zázrak Moniky Ližbetin i pestrý program na čele s Robom Opatovským

Pred nami je posledný týždeň Vianočnej Petržalky.

Do Vianoc nám ostáva presne 8 dní. Zatiaľ čo niektorí sa už mesiac modlia, aby ich blízki neobjavili nápadité skrýše na darčeky, iní možno práve chytajú paniku z nedostatku kreativity či času si konečne sadnúť a popremýšľať, čo by ich milovaných najviac potešilo.

Nech už vašu myseľ okupuje akýkoľvek vianočný „problém“, my vo Vianočnej Petržalke máme riešenie. Rozpustiť predvianočný stres, ale aj načerpať energiu na posledný hektický týždeň najpokojnejších sviatkov v roku môžete prísť na Námestie Republiky.

Od piatka tam na vás čaká štedrá nádielka nielen hudobného programu, ktorý 16. DECEMBRA o 19:00 odštartuje preložené vystúpenie umelcov z inspinia.sk, ktorí to roztočia so svojou svetelnou šou. O 20:00 ich vystrieda podmanivá dvojica Karin Sarkisjan a Stanislav Palúch, ktorí vám svojím vystúpením predstavia hudobné spracovania vianočných piesní i autentických židovských melódií.

V sobotný podvečer sa na moment vrátime do 20. – 30. rokov minulého storočia a užijeme si swingové a jazzové melódie vďaka La Jana and her Cats. O 19:00 nás všetkých rezkými ľudovými tónmi v rámci možnosti rozhýbu vždy elánom nabití Kuštárovci.

Vo veľkom štýle uzavrieme aj NEDEĽU 18. DECEMBRA, kedy to na námestí oživí okrem vždyprítomných a pracovitých stánkarov aj lámač ženských sŕdc Robo Opatovský s kapelou. Stálica hudobnej scény nás všetkých dostane do tej správnej nálady už o 18:00. No keby niekomu náhodou nestačilo, päť unikátnych hlasov FOR YOU vám acapella predstaví najznámejšie svetové hity.

Povedal tu niekto, že takýto program nie je pre neho dosť inšpiratívny a vy si stále lámete hlavu s darčekmi? Tak na to máme riešenie tiež. Stačí ak nám do NEDELE 18. decembra (vrátane) napíšete do komentára, čo považujete za zázrak vo vašom živote a ste v hre o vianočné CD Moniky Ližbetin, ktoré zaručene potešia nejedného fanúšika vianočných piesní.

Držíme palce a tešíme sa na vás už dnes od 18:00 na Námestí Republiky. #vianocnapetrzalka

web od 2day