Bratislavský chlapčenský zbor spieval a priniesol nádej

Pripomeňte si spolu s nami jeho čarovnú atmosféru.

Minulý týždeň v nedeľu sme mali možnosť s viacerými z vás zažiť jedinečný koncert Bratislavského chlapčenského zboru.

Podujatie v DK Zrkadlový háj poctila návštevou a hrejivými slovami otvorila vicestarostka Iveta Jančoková, ktorá vyslovila aj želanie: „Nech novoročné čaro pretrváva po celý rok.“

Novoročný koncert hudobného telesa sľuboval nával novej energie, prísľub lásky, tolerancie a chuti konať dobré veci. No v skutočnosti priniesol oveľa viac.

Pod vedením Magdalény Rovňákovej, Gabriela Rovňáka a v sprievode koncertnej klaviristky Dany Hajóssy nám 45 zboristov do života vnieslo taktiež nádej či nezabudnuteľný zážitok, vďaka ktorému, veríme, sme všetci odchádzali zo sály ako lepší ľudia.

Vianočné i muzikálové, české no i tradičné slovenské ľudové piesne v zborovej verzii v obecenstve prichádzajúceho z celej Bratislavy vzbudili emócie i obdiv, no v neposlednom rade všetkých prítomných zdvihli zo sedadiel. Skvelým obohatením bolo aj saxofónové kvarteto z Konzervatória Bratislava.

A hoci by sme radi, cestovanie v čase ešte nie je úplne možné. Zaspomínajme si teda na čarovný večer aspoň vďaka fotografiám z dielne I. Vrablova Photo & Video alebo reportáži v TV Bratislava.

#petrzalkazije#kulturavpetrzalke

web od 2day