Petržalské parkoviská čaká údržba. Vopred ďakujeme aj za vašu spoluprácu

Jar a prvé odvážnejšie lúče slnka znamenajú len jedno – no dobre, možno aj trochu viac.Okrem pristavenia veľkokapacitných kontajnerov, ktoré je už v plnom prúde, pravidelnej deratizácie, ktorá sa čoskoro ešte len rozbehne, je tu aj ďalšia pravidelná aktivita v prospech čistoty nášho zeleného sídliska – UPRATOVANIE PARKOVÍSK.

Hoci sa o ich údržbu staráme pravidelne, jeseň, zima, ale i ľudia sú k nim naozaj neúprosní a ich okolie často znečistia kopou suchých listov, konárov či komunálnym odpadom rôzneho druhu. Preto je čas začať s poriadnym upratovaním! No aby sa nám také niečo podarilo, potrebujeme aj pomoc vás, ktorých štvorkolesoví tátoši na verejných parkoviskách odpočívajú.

So strojovou údržbou odstavných plôch pre autá, teda všetkých odstavných plôch vyznačených modrou farbou, začíname už v PONDELOK 20. MARCA V LOKALITÁCH DVORY V a VI! A keďže parkovísk je v Petržalke skutočne veľa, budeme ich čistiť jednotlivo počas celého roka.

Informácie o dátume a čase plánovaného čistenia vášho parkoviska budú dostupné vždy aspoň 3 dni pred konkrétnym termínom, a to prostredníctvom dopravných značení ZÁKAZ VJAZDU a ZÁKAZ ZASTAVENIA dočasne osadených na vstupoch parkovísk.

O blížiacom sa termíne upratovania všetkých s registrovaným vozidlom v našom systéme upozorníme aj prostredníctvom SMS a e-mailu. Rovnako budeme prostredníctvom SMS notifkovať aj registrovaných majiteľov vozidiel na danom parkovisku večer pred upratovaním. Prosíme vás, aby ste svoje vozidlá preparkovali včas. Veľmi nám tým pomôžete.

V prípade nepriaznivého počasia budeme termíny čistenia a značenia toho ktorého parkoviska meniť, o čom vás budeme ako vždy v predstihu informovať.

Vopred vám ĎAKUJEME za spoluprácu, ktorá vedie k čistejším a krajším odstavným plochám a zároveň k efektívnejšej práci našich makačov z údržby.

VIAC INFO o údržbe v našej samospráve nájdete TU  a celý HARMONOGRAM čistenia parkovísk 2023 TU.

#petrzalkamaka

web od 2day