S novým Petržalským kompasom sa zorientujete v dianí na zelenom sídlisku lepšie

Pripravte sa, už čoskoro prichádza.

Inovácie, vylepšenia či vyššia efektivita i v oblasti informovanosti – aj o to sa v mestskej časti Bratislava-Petržalka snažíme čoraz viac.

A keďže chceme, aby sa všetky skvelé, i tie menej populárne správy dostali k čo možno najväčšiemu počtu obyvateľov i obyvateliek najľudnatejšieho sídliska na Slovensku, pripravili sme si pre vás opäť niečo nové.

Naša cesta okolo Petržalky síce nepotrvá 80 dní, ale takisto sa pri nej nezaobídeme bez kompasu. Toho petržalského.

Veríme preto, že práve s ním sa v priebehu niekoľkých minút zorientujete v najdôležitejších udalostiach a zaujímavých aktualitách z diania v petržalskom katastri ešte lepšie.

Nová pravidelná relácia z dielne Miestneho úradu Petržalka s názvom PETRŽALSKÝ KOMPAS vám raz mesačne prinesie informácie o tom, čo dôležité sa (u nás) za posledných 30 dní udialo.

Či už priamo z iniciatívy mestskej časti, organizácií pôsobiacich na jej území, alebo vás, našich obyvateľov a návštevníkov. Do obrazu sa vás na striedačku pokúsia dostať moderátori z nášho referátu komunikácie Mária Halašková a Dávid Pavlík, ktorých poznáte aj z nášho komunitného projektu Z petržalskej obývačky.

Reláciu nabitú informáciami vám budeme pravidelne prinášať na sociálnych sieťach, ale aj cez náš oficiálny YouTube, web či mobilnú aplikáciu a nájdete ho aj v našom týždennom e-mailovom newslettri, na ktorého odber sa môžete kedykoľvek prihlásiť aj vy.

Stačí kliknúť na PETRZALKA.sk/newsletter. ĎAKUJEME, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami. Petržalský kompas štartuje už čoskoro.

#petrzalskykompas

web od 2day