Dnes je skvelý deň. Poznáme ďalšie veľké meno festivalu Dni Petržalky 2023, s ktorým to odpálime na mesiac

Možno sa to nezdá, no s pomaličky sa blížiacim letom sa schyľuje i k festivalovej sezóne. V mestskej časti Bratislava-Petržalka sa už na poriadnu dávku skvelej hudby nielen tešíme, no ešte väčšmi sa na ňu pripravujeme.

Neveríte? Zaspomínajme si spoločne na záver minuloročného júna, ktorý patril veľkolepému podujatiu DNI PETRŽALKY 2022 a poriadne rozprúdil krv v žilách všetkých Petržalčanov, Petržalčaniek i návštevníkov štátneho, ale rovnako zeleného Závodisko, š.p. Čo poviete, zopakujeme si túto parádnu jazdu? My sme jednoznačne ZA!

DNI PETRŽALKY 2023 zavítajú do najľudnatejšej mestskej časti Slovenska už s poradovým číslom 26. Po prvýkrát až počas troch dní OD PIATKA 23. DO NEDELE 25. JÚNA a s ešte nadupanejším lineupom.

Poriadnu hudobnú nádielku top slovenských interpretov rôznych žánrov, vrátane východniarov No Name či punkovej legendy Horkýže slíže, ktorých sme vám predstavili nedávno, dnes dopĺňame o ďalšiu stálicu slovenskej hudobnej scény – Gladiator.

Kapela, ktorá si svojou tvorbou naprieč rokmi získala ako metalovú tak popovú fanúšikovskú základňu a ako prvá slovenská skupina to dotiahla aj na obrazovky MTV, svojimi hitmi na Dostižke rozospieva určite každého. Je jedno, či ste mamička, dievčatko alebo obyčajný chalan. Sám, či s tou, čo v srdci je i v hlave. Tešíme sa na všetkých, ktorí si s nami z plných pľúc zaspievajú niektorú z obľúbených hitovíc, a poriadne si užijú pekný deň na náš účet.

Infošky o ďalších interpretoch prinesieme už čoskoro. A garantujeme, že sa naozaj máte na čo tešiť. Stačí, ak budete aj ďalej sledovať naše sociálne siete a web. Vidíme sa!

#petrzalkazije #dnipetrzalky #kulturavpetrzalke

web od 2day