Bezplatná právna poradňa sa vracia

Sme tu pre vás od 17. MÁJA každú stredu na objednávku vopred.

Bezplatná právna poradňa Petržalka so sídlom priamo v budove nášho miestneho úradu v Centrum Technopol bola od januára tohto roku dočasne mimo prevádzky. Od stredy 17. MÁJA sa však vďaka spolupráci s novými partnermi právna pomoc pro bono, teda bezodplatne, vracia späť pre všetkých Petržalčanov a Petržalčanky v núdzi.

Naša samosprávna poradňa bude fungovať tak ako doteraz, no o hodinu dlhšie – to znamená KAŽDÚ STREDU OD 13:00 DO 17:00 v kancelárii č. 001 na prízemí Miestneho úradu Petržalka s výnimkou štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja. Na polhodinové osobné stretnutie je potrebné VOPRED SA OBJEDNAŤ a keďže termíny sa rýchlo míňajú, neváhajte a na najbližší voľný termín sa registrujte už teraz. Stačí napísať alebo zavolať na:

poradna@petrzalka.sk;

 02/68 288 818 alebo 02/68 288 819.

Sme veľmi radi, že aj najľudnatejšia mestská časť v Bratislave môže v spolupráci s odborníkmi na legislatívu znova poskytovať svojim obyvateľom bezplatné právne poradenstvo a pomáhať tak tým, ktorí to potrebujú najviac. A to aj vďaka naším šikovným kolegyniam a kolegom z právneho referátu. VIAC INFO TU.

#petrzalkapomaha

web od 2day