Metropola východu valcuje Dni Petržalky 2023

Do varu vás dostanú i romanticky naladia Peter Bič Project  a BuranoWski.

Možno sa to nezdá, no s pomaličky sa blížiacim letom sa schyľuje i k festivalovej sezóne. V mestskej časti Bratislava-Petržalka sa už na poriadnu dávku skvelej hudby nielen tešíme, no ešte väčšmi sa na ňu pripravujeme.

Neveríte? Zaspomínajme si spoločne na záver minuloročného júna, ktorý patril veľkolepému podujatiu DNI PETRŽALKY 2022 a poriadne rozprúdil krv v žilách všetkých Petržalčanov, Petržalčaniek i návštevníkov rovnako zeleného štátneho Závodiska.

Čo poviete, zopakujeme si túto parádnu jazdu? My sme jednoznačne ZA!

DNI PETRŽALKY 2023 zavítajú do najľudnatejšej mestskej časti Slovenska už s poradovým číslom 26. Po prvý raz až počas troch dní OD PIATKA 23. DO NEDELE 25. JÚNA a s ešte nadupanejším lineupom.

Opäť nás tak čaká poriadna hudobná nádielka TOP slovenských interpretov s rôznymi žánrami. Nedávno sme vám predstavili kapely NO NAME, Horkýže Slíže, Gladiator, Hrdza či King Shaolin.

A to zďaleka nie je všetko. V júni to poriadne rozbalíme i s poriadnou košickou hudobnou nádielkou v podaní Peter Bič Projekt a Tomáš BuranoWski.

Prvé menované zoskupenie teší domácu hudobnú scénu svojimi pop rockovými hitmi od roku 2010. Okrem Slávika či diváckeho ocenenia OTO 2019 sa kapela môže pochváliť i Krištáľovým krídlom. Na konte majú aktuálne päť albumov a každý ich fanúšik istotne dobre vie, že „Hey now“ nie je len obyčajné zvolanie.

Nejeden žiarivý lúč do najväčšieho petržalského festivalu vnesie i účastník tretej série SuperStar, víťaz súťaže Košický zlatý poklad 2010 a finalista show Česko Slovensko má talent Tomáš Buranovský.

Vždy sám sebou východniar s príznačným hlasom vo svojich piesňach prezradí, čo je život a ktovie, možno nás prekvapí i spojením so svojimi kolegami v titulnej skladbe k seriálu Hniezdo. Veríme, že to v Petržalke určite nebude posledný krát.

Infošky o ďalších interpretoch prinesieme už čoskoro. A garantujeme, že sa naozaj máte na čo tešiť. Stačí, ak budete aj ďalej sledovať naše sociálne siete a web PETRZALKA.sk/festival

#petrzalkazije #dnipetrzalky #kulturavpetrzalke

web od 2day