Ide pieseň dokola, všetky Petržalčatá Deň detí na Romanovu volá

Už vo štvrtok od 16:00.

Hovorí sa, že v každom z nás stále drieme malé dieťa. Aspoň raz v roku si dovoľme dopriať mu slobodu a spoločne s našimi ratolesťami naplno osláviť sviatok tých najmenších.

Pri príležitosti blížiaceho sa Medzinárodného dňa detí sme si aj tento rok spoločne s kolegami z Kultúrnych zariadení Petržalky pripravili pre petržalských malkáčov a ich rodičov zážitkové popoludnie plné rôznych aktivít, športu, zábavy i darčekov.

Vo štvrtok 1. júna od 16:00 sa na ihrisku Romanova môžete zvŕtať v rytme zumby, vychutnať si tanečné vystúpenie moderných gymnastiek z ŠK JUVENTA Bratislava i umenie talentov zo ŠPORTOVEJ ŠKOLY KARATE alebo si užiť hudobno-zábavný program s bublinkovou párty v podaní Funny a kamaráti.

V rámci sprievodného programu si naši malkáči budú môcť splniť sen obhliadkou hasičského auta alebo jazdou na poníkovi. Na akúkoľvek známu postavičku ich maľovaním na tvár premenia naše šikovné dievčatá a milovníci športu si budú môcť zmerať svoje sily v stolnom tenise.

Chýbať, samozrejme, nebude ani sladká odmena v podobe cukrovej vaty a voňavých pukancov zadarmo.

Podujatie plné radosti a detského džavotu sa uskutoční pod záštitou nášho starostu Jána Hrčku. Vstup pre malých i veľkých je voľný. VIAC INFO V UDALOSTI.

Ukážme spoločne svetu, ako deň patriaci všetkým deťom bez ohľadu na pohlavie, národnosť či farbu pleti oslavuje Petržalka.

#petrzalkazije

web od 2day