Na Dňoch Petržalky nebudú ani tento rok chýbať beaty zo sídliska

Tentokrát v podaní známeho Majselfa.

Možno sa to nezdá, no s pomaličky sa blížiacim letom sa schyľuje i k festivalovej sezóne. V mestskej časti Bratislava-Petržalka sa už na poriadnu dávku skvelej hudby nielen tešíme, no ešte väčšmi sa na ňu pripravujeme.

Neveríte? Zaspomínajme si spoločne na záver minuloročného júna, ktorý patril veľkolepému podujatiu DNI PETRŽALKY 2022 a poriadne rozprúdil krv v žilách všetkých Petržalčanov, Petržalčaniek i návštevníkov Dostihovej dráhy.

Čo poviete, zopakujeme si túto parádnu jazdu? My sme jednoznačne ZA!

DNI PETRŽALKY 2023 zavítajú do najľudnatejšej mestskej časti Slovenska už s poradovým číslom 26. Po prvý raz až počas troch dní OD PIATKA 23. DO NEDELE 25. JÚNA a s ešte nadupanejším lineupom.

Opäť nás tak čaká poriadna hudobná nádielka TOP slovenských interpretov s rôznymi žánrami. Nedávno sme vám predstavili kapely NO NAME, Horkýže Slíže, Gladiator, Hrdza, King Shaolin, InéKafe ale aj Peter Bič Project a Buranowski.

Ale keďže sľubujeme zábavu naozaj všetkým, chýbať nemôže ani Michael Švehla a.k.a Majself, ktorý prinesie poriadnu dávku energie za zvuku hip-hopových beatov.

Za 11 rokov svojej hudobnej kariéry vydal sedem albumov a ďalšie na seba nenechá dlho čakať. Na viacerých piesňach spolupracoval s menami ako Ben Cristovao, Kali či ADiss, ale nebránilo mu to ani experimentovať s umelcami mimo svojho hudobného žánru a spolupracovať s Dominikou Mirgovou, Martinom Cisárom či Veronikou Strapkovou.

Príďte si spoločne užiť návykové tracky ako Trofej, Stopy, Tanec v daždi či Talizman, ktorý v čase svojho vydania vyhral hudobnú hitparádu TOP 22 rádia Europa2 celkom 5-krát po sebe a začnite leto s predstihom.

Infošky o ďalších interpretoch prinesieme už čoskoro. A garantujeme, že stále máme v talóne mená, na ktoré je dôvod sa tešiť. Stačí, ak budete aj ďalej sledovať naše sociálne siete a web  PETRZALKA.sk/festival.

#petrzalkazije #dnipetrzalky

web od 2day