Lúčime sa s našou bývalou vicestarostkou a kolegyňou Jankou Hrehorovou

S poľutovaním a zármutkom v srdciach vám oznamujeme, že vo štvrtok 1. júna nás vo veku nedožitých 43 rokov náhle navždy opustila naša milovaná kolegyňa Janka Hrehorová.

Janka v rokoch 2018 až 2022 pôsobila ako pravá ruka nášho petržalského starostu Jána Hrčku a už štyri roky predtým aj ako poslankyňa miestneho zastupiteľstva, pričom dlhé roky sa angažovala i v neziskovom a dobrovoľníckom sektore v snahe pomáhať tým, ktorí to potrebujú najviac. Na našom miestnom úrade následne pracovala v rámci kancelárie starostu a prednostu, pričom jej hlavnou agendou bola komunikácia s kolegami a kolegyňami z našich organizácií a koordinácia spoločenských podujatí vrátane jej obľúbených kultúrnych aktivít zeleného sídliska.

Napriek množstvu pracovných, politických aj dobrovoľníckych povinností bola Janka vždy usmiata, priateľská a každému kolektívu dodala humor, iskru aj nadhľad. Spolu s ňou tak naše rady opúšťa aj časť bezodnej energie, ktorú okolo seba nezištne rozdávala nielen na petržalských podujatiach, kde ste sa s ňou osobne stretli určite viacerí.

Jej odchodom zostáva obrovská diera nielen v petržalskom tíme, ale i v našich srdciach. V tomto okamihu preto stojíme za jej blízkymi, najmä manželom a dvomi deťmi, ktorým v tejto ťažkej chvíli vyjadrujeme v mene celej mestskej časti úprimnú sústrasť.

Janka, odpočívaj v pokoji. Tvoja Petržalka

—–

Posledná rozlúčka s Jankou Hrehorovou sa uskutoční v stredu 7. júna o 9:30 v Obradnej sieni bratislavského krematória v Záhorskej Bystrici. Do tej doby vo vestibule nášho Miestneho úradu Petržalka na Kutlíkovej ulici 17 v Centre Technopol nájdete aj kondolenčnú knihu. Ďakujeme.

web od 2day