Prenajmite si stánok na Trhovisku Mlynarovičova a tešte Petržalku svojím tovarom

Trhovisko na Mlynarovičovej 24 svojim širokým sortimentom teší Petržalčanov a Petržalčanky po celý rok. Najlepšie slovenské potraviny a iný prevažne domáci sortiment je tou správnou voľbou aj pre najnáročnejších spotrebiteľov.

Správcom trhoviska je priamo Miestny úrad Petržalka a za prevádzku zodpovedajú petržalskí makači z oddelenia správy verejných priestranstiev. V súčasnosti tak máme pod palcom viac než 40 otvorených stánkov, no boli by sme radi, ak by sa ku kolektívu vždy usmiatych predajcov pridali aj ďalší.

Ak aj vy patríte k tým, ktorí majú obyvateľom najľudnatejšieho sídliska čo ponúknuť a radi by sa pochválili najlepším ovocím i zeleninou či iným nepotravinovým tovarom, máme pre vás dobrú správu. Ešte stále sa vám môže ujsť vlastný stánok. Čo treba urobiť?

Vybaviť si povolenie na predaj u našich kolegýň z referátu predbežnej právnej ochrany a podnikateľských činností;

vypísať žiadosť na trhovisku pre nájomnú zmluvu spolu s platným povolením na predaj;

dopredu uhradiť nájomné i paušál za vodu a odpad, pričom jedno nájomné treba uhradiť ako zábezpeku najneskôr pri podpise zmluvy. Ako dôkaz poslúži doklad o zaplatení.

Skrátka, nejde o žiadnu vedu. Veríme, že vám aspoň jeden z aktuálne 19 voľných stánkov ulahodí a budete tak môcť tešiť svojím tovarom i prístupom všetkých návštevníkov i návštevníčky petržalského trhoviska. VIAC INFO TU .

#petrzalkamaka

web od 2day