Danube Equestrian Festival je späť v Bratislave

Užite si spolu s nami svetový parkúr a miliónové kone ako VIP.

Po minuloročnom úspešnom návrate podujatia Danube Equestrian Festival s Longines EEF Series na Slovensko, ktoré sme si aj vďaka podpore mestskej časti Bratislava-Petržalka, Bratislavského kraj a mesta Bratislava spoločne užili priamo na Tyršovom nábreží s ikonickou scenériou hradu, vás v mene našich priateľov pozývame na veľkolepé pokračovanie.

Svetové parkúrové jazdectvo a miliónové kone sa v našej metropole tentokrát pokúsia o svetový rekord v diváckej návštevnosti tohto typu podujatia na Národnom futbalovom štadióne s kapacitou 22 500 miest na sedenie.

Aby sa to organizátorom podarilo, vstup na Danube Equestrian Festival 2023 je i tentokrát BEZPLATNÝ. Stačí kliknúť TU a rezervovať si miesto úplne ZADARMO tak, ako to urobili napríklad žiaci z našich petržalských verejných škôl.

VIAC INFO vrátane programu a mapy areálu nájdete na www.CSIOSLOVAKIA.sk.

A aby toho nebolo málo, vďaka skvelej spolupráci s agentúrou BE COOL, ktorá aj u nás v Petržalke organizuje množstvo športových podujatí vrátane populárnych behov v rámci Bratislava Marathon, máme pre vás parádnu SÚŤAŽ O 3X2 VIP VSTUPENKY V CELKOVEJ HODNOTE 3000 EUR.

Stačí, ak nám do komentára pod týmto príspevkom napíšete, z akej krajiny pochádza minuloročný víťaz preteku Danube Equestrian Festival CSIO3* Grand Prix of Bratislava? Malú pomôcku nájdete TU.

Počas štyroch dní nás teda opäť čaká naozaj bohatý športový aj sprievodný program pre deti i dospelých v podobe parkúrových pretekov koní s ich skvelými jazdcami vrátane voltížu a drezúry, ktoré konkurujú podujatiam v Miami, Monaku či Paríži.

Nenechajte si to ujsť, osviežte sa vo veľkom v zelenom stánku Petržalky priamo pred štadiónom 🥤 a užite si to naplno znovu spolu s nami. SÚŤAŽ žrebujeme už v piatok o 12:00!

#petrzalkazije

web od 2day