Obľúbený streetball SBA 3×3 TOUR Petržalka a Mini Engerau CUP sú späť

Príďte si zmerať sily počas Dní Petržalky aj pomôcť dobrej veci.

V Petržalke to žije nielen kultúrnymi podujatiami, ale aj športom. Jedným z tých silno spätých s ulicami nášho sídliska je práve streetball, v ktorom si už tento víkend budete môcť zmerať sily 💪 aj vy, a to za účasti tisícovej návštevnosti nášho najväčšieho festivalu DNI PETRŽALKY 2023.

Využite príležitosť ukázať svoje zručnosti, pohyblivosť i vášeň pre tento sídliskový šport a zaregistrujte sa DO STREDY 21. JÚNA na SBA 3×3 Tour Bratislava – Petržalka, ktorý sa koná aj vďaka Slovenská basketbalová asociácia a priateľom z BSC Bratislava a BKM Petržalka.
REGISTRÁCIU pre kategórie OPEN, U18 BOYS a WOMEN nájdete TU.

A aby toho nebolo málo, v sobotu od 9:30 sa v rámci podujatia uskutoční aj Mini Engerau Cup 2023 v kategóriách U17 (2006 a mladší) a U13 (2010 a mladší). BEZPLATNÁ REGISTRÁCIA prostredníctvom e-mailu  richard.duris@bscbratislava.sk je otvorená do piatka 23. júna do 10:00.

Nepatríte medzi odvážlivcov či aktívnych hráčov tohto športu, ale radi prídete povzbudiť talentovaných športovcov a športovkyne? Spojte príjemné s užitočným a zapojte sa do zbierky pre Malíček, podporujeme rodiny s predčasne narodenými deťmi na nákup dýchacích prístrojov pre predčasne narodené a rizikové deti v nemocniciach, najmä na jednotkách intenzívnej starostlivosti, kde tieto bábätká začínajú svoj štart do života. Verejná zbierka je súčasťou série basketbalových podujatí naprieč Slovenskom, ktoré odštartovali už 9. júna a chýbať nebudú ani na Dostižke.

Spôsobov ako prispieť a pomôcť nadýchnuť sa predčasniatkam je hneď niekoľko:

  • načítaním QR kódu z letáčika zbierky;
  • odoslaním dobrovoľného príspevku na darcovskom portáli TU;
  • alebo dobrovoľným príspevkom priamo na našom podujatí.

Tešíme sa na víkend plný akcie a vopred ĎAKUJEME, že pomáhate spolu s nami.

#dnipetrzalky #petrzalkazije #petrzalkapomaha #petrzalkasportuje

web od 2day