Prinášame vám tretí diel Petržalského kompasu

Zorientujte sa v novinkách na našom zelenom sídlisku

V najnovšej časti sa bližšie pozrieme na práve skončené Dni Petržalky 2023, počas ktorých si v areáli Dostihovej dráhy obyvatelia i návštevníci vychutnali bohatý hudobný i sprievodný program. Že neklameme, ukážu aj spokojné zdokumentované reakcie zúčastnených.

Že máme byť v Petržalke naozaj na koho hrdí, sa ukázalo aj na podujatí Junior osobnosť Petržalky, ktoré sa po trojročnej odmlke vrátilo späť na zelené sídlisko. Veríme, že jeho poslanie inšpiruje ďalších mladých ľudí konať dobré skutky a meniť nielen naše okolie na lepšie miesto na život.

Okrem toho nezabúdame ani na novinky v súvislosti s výstavbou športovej haly na Pankúchovej, o ktorých vám viac povie vedúca referátu investičných činností Viola Holzhauserová.

 
 
Voľby do Národnej rady Slovenskej republiky sa blížia. Poctivo sa na ne pripravuje aj naša mestská časť pod patronátom referátu organizačných vecí a neváha sa s vami o novinky podeliť.

Záver Petržalského kompasu bude opäť patriť krátkym, takzvaným servisným správam, ktoré skrátka nesmiete prehliadnuť. Prajeme vám príjemné sledovanie a ak máte nejaké návrhy na zlepšenie, dajte nám o nich vedieť na PODNETY.PETRZALKA.SK alebo priamo do komentára pod týmto príspevkom. ĎAKUJEME. #petrzalskykompas

web od 2day