Začiatok septembra prináša nový diel Petržalského kompasu

Počasie sa nám už trochu unormálnilo, no relácia z dielne Miestneho úradu Petržalka stále prináša len tie najhorúcejšie novinky zo zelenej samosprávy za uplynulý mesiac.

Mená víťazov tohto ročníka najkrajších Petržalských predzáhradiek poznáme. Vypočujte si, čo samotnú víťazku najviac motivuje pri jej tvorení a aké ďalšie prínosy okrem skrášlenia svojho okolia také záhradkárčenie má.

V Sade Janka Kráľa sa v závere augusta uskutočnil už 12. ročník obľúbeného rodinného podujatia Na palube jednorožca. Aj tentokrát bolo pre deti a dospelých pripravené množstvo atraktívnych a edukačných stanovíšť či aktivít. Vráťte sa späť v čase na toto čarovné miesto spolu s nami a navoďte si nachvíľu čarovný pocit prázdnin.

Možno ste si už všimli, že pribudla ďalšia novinka z dielne MADE IN PETRŽALKA pre Petržalčanov a Petržalčanky. Naša samospráva inštaluje vo viacerých lokalitách mestskej časti špeciálne petržalské pitné fontánky. Viac vám o nich v reportáži prezradí zanietený Peter Slovák z Oddelenia správy verejných priestranstiev.

Záver Petržalského kompasu už tradične patrí krátkym, takzvaným servisným správam, ktoré skrátka nesmiete prehliadnuť.

Prajeme vám príjemné sledovanie či počúvanie a ak máte nejaké návrhy na zlepšenie, dajte nám o nich vedieť cez web https://PODNETY.PETRZALKA.sk alebo na e-mail podnety@petrzalka.sk . ĎAKUJEME.

#petrzalskykompas

web od 2day