Petržalská električka: Popred Terno na Starhradskej od 29. novembra neprejdete

Výstavba predĺženia električkovej trate do Petržalky v gescii kolegov z bratislavského magistrátu je v plnom prúde a spolu s ňou sú na programe dňa ďalšie dočasné obmedzenia.

Zatiaľ čo len od pondelka 27. novembra opäť plne funguje prejazd cez komunikáciu na Kutlíkovej ulici, kolegovia potrebujú ešte vykonať prekládku vodovodu, a to v krátkom úseku na Starhradskej ulici.

Z tohto dôvodu bude časť jednosmernej cesty popred Terno smerom na Kutlíkovu dočasne uzavretá. POZOR! Práce potrvajú v termíne od stredy 29. novembra približne do piatka 8. decembra.

V súvislosti s výstavbou električky však petržalských motoristov a motoristky v dohľadnej dobe čakajú aj ďalšie dopravné obmedzenie.

Medzi inými napríklad čiastočná uzávera Romanovej či úplná uzávera Jasovskej. O oboch dopravných obmedzeniach, ale, samozrejme, aj o tých ďalších, vás budeme ako vždy včas informovať.

Aj v mene priateľov z magistrátu sa za spôsobené komplikácie ospravedlňujeme a o to viac ĎAKUJEME za pochopenie i trpezlivosť, ktorá je z legitímnych dôvodov nielen nevyhnutná, ale i žiaduca.

#petrzalskaelektricka

web od 2day