Darčekobranie žije aj Dňami Petržalky

Vyhrajte hudobné ceny od skvelých slovenských kapiel.

Čo si budeme nahovárať, Vianoce sú o darčekoch. No dobre, nielen o nich, ale predsa, prekvapenia v ligotavo zabalených balíčkoch potešia naozaj všetky vekové kategórie.

Preto sme sa rozhodli využiť tento predvianočný čas na obdarovanie práve vás, milí naši Petržalčania a Petržalčanky, a to z jednoduchého dôvodu – aby sme vám v tomto uponáhľanom čase urobili radosť. Od piatka 1. decembra sa tak na webe mestskej časti môžete zapojiť do našej súťaže – VIANOČNÉ DARČEKOBRANIE 2023.

Keďže súťaž prebieha až do 20. decembra, vybrali sme pre vás 20 úžasných cien, ktorými nám pri rôznych príležitostiach prispeli aj naši priatelia, spoločnosti či partneri. A nebolo by od veci si o nich čo to aj povedať, všakže? 👇

Ruku hore teda tí, ktorí sa dosýta vybláznili na najväčšom festivale v gescii našej samosprávy, Dni Petržalky 2023? Určite si pamätáte aj zvučné mená interpretov, ktorí sa počas troch júnových dní postarali o tú najsamlepšiu zábavu. My vám k tomu našepkáme mená tých z nich, ktorí nám darovali svoj merch a vy ho máte teraz jedinečnú šancu vyhrať.

Tak napríklad v hre máme 4 CD a 2 tričká od kapely s 12-ročnou kariérou i ocenením v podobe druhého miesta na medzinárodnom festivale piesne v poľskom Rzeszowe či cenou za najlepšiu kompozíciu za skladbu „Friend“. Reč je o kapele King Shaolin, ktorá nám na javisku Dostihovej dráhy jasne predviedla, že aj slovenská hudba môže znieť svetovo.

Do súťaže sa nám dostali i ďalšie 2 CD kapely Hrdza s venovaním osobne od jej frontmana Slava Gibartiho. Piesne inšpirované slovenským folklórom, no s rockovým nádychom v podaní partie, ktorej albumy sa už dvakrát umiestnili v rebríčku World Music Charts Europe si predsa nemôžete nechať ujsť.

Lenže to zďaleka nie je všetko. Ceny nám venovalo aj legendárne ska-reggae zoskupenie, ktoré nám zlepšuje náladu už od roku 1988. Okrem bohatej diskografie a množstva hitov sa pýšia i platinovou platňou za predaj DVD albumu Live. Zatancovať si napríklad môžete aj na ich najnovší hit, a to s plnou výbavou – s vakom i štýlovou šiltovkou s logom energickej kapely Polemic.

A v neposledom rade tu máme ešte parádnu cenu od členov východniarskeho zoskupenia bez mena. Presne tak, reč je o skvelej kapele No Name, ktorá nás už 27 rokov sprevádza nezabudnuteľnými hitmi. Chalani na vás mysleli tak intenzívne, že nám darovali dve šiltovky i výberovú platňu s podpismi.

A keďže ide o ozajstnú topku, o túto cenu si budete môct zasúťažiť v posledný deň našej súťaže 20. decembra.

Aj touto cestou ešte raz ĎAKUJEME všetkým kapelám za skutočne výnimočné ceny. A pre vás, milí naši, už len jediný odkaz. Hor sa súťažiť!

#vianocnapetrzalka

web od 2day