Petržalský maškarný ples sa vracia na zelené sídlisko

Odštartuje plesovú sezónu štýlovo. Už 3. februára 2024.

Čas plesovej sezóny sa nezadržateľne blíži. Spolu s ňou prichádza i udalosť, ktorá na zelenom sídlisku nesmie chýbať. Udalosť, kde honosné róby vystriedajú kostýmy všakovakých hrdiniek, zloduchov, princezien, hrdinov či iných postáv, ktorými sa byť cítime alebo by sme sa cítiť chceli.

Dámy a páni, pozývame vás na XXII. PETRŽALSKÝ MAŠKARNÝ PLES.

Potešte svoje alter ego a príďte si v SOBOTU 3. FEBRUÁRA spolu s nami užiť večer plný zábavy, skvelej hudby i chutného jedla. Tešiť sa môžete na kapelu Neon Fever, svetelnú či LED show zoskupenia Inspinia, ktorého ukážky umenia ponúka každú sobotu i naša Vianočná Petržalka 2023.

Ďalej sa budete môcť dosýta vyblázniť na hity Mirky Partlovej, Dáriusa Kočiho a Petra Makranského. Samozrejme, chýbať nebude ani polnočná tombola plná hodnotných cien a na záver sa o zábavu postará DJ LOMBO. Večerom bude sprevádzať Maroš Majko Szalay.

XXI. Petržalský maškarný ples v gescii kolegov z Kultúrnych zariadení Petržalky sa už tradične uskutoční v DK Zrkadlový háj a záštitu nad ním prevzal starosta zelenej samosprávy Ján Hrčka. Nepremeškajte túto veľkolepú udalosť a zakúpte si vstupenky už dnes osobne v pokladni DK Zrkadlový háj alebo v sieti Ticketportal. 

VSTUPNÉ SÁLA: 69 EUR

VSTUPNÉ BALKÓN: 65 EUR

 

 

VIAC INFO nájdete vo facebookovej udalosti. Vidíme sa vo svete fantázie.

 

#petrzalkazije

web od 2day