Petržalské darčekobranie je stále plné úžasných cien, ktoré len tak nezoženiete

Vyskúšajte svoje vianočné šťastie.

Najväčšia predvianočná súťaž Mestskej časti Bratislava-Petržalka s názvom Vianočné darčekobranie 2023 pokračuje. A sme veľmi radi, že sa teší obrovskému úspechu.

Už 11 z vás sme odmenili krásnymi cenami od našich našich sponzorov a ešte ďalších 9 môže stále vyhrať. Naposledy sme vám predstavili hudobné ceny od našich účinkujúcich z júnového festivalu Dni Petržalky 2023. Dnes pokračujeme.

Tak napríklad, knihou, CD i DVD nám prispeli účastníci obľúbeného podujatia Večer autentického folklóru. Možnosť zistiť viac o tradíciách a k tomu si ešte aj zanôtiť ponúkli Folklórna skupina Záriečanka z regiónu Považie, ale aj FS Kopaničiar z Myjavy.

Svojho šťastného majiteľa, respektíve majiteľku si našla i zaujímavá kniha Výkrik inšpirovaná skutočnými udalosťami. Do súťaže nám ňou prispelo vydavateľstvo ALBATROS.

Ďalšou peknou knižkou, tentokrát pre detského čitateľa, nám prispela samotná autorka Dana Hlavatá. Agátka, kam letíš? Odpoveď sa môžu vaše ratolesti nielen dočítať v publikácii, ale aj si nakresliť vďaka petržalským farbičkám už 15. decembra.

A to zďaleka nie je všetko. Kto by nepoznal 3-rozmernú plechovú plastiku s názvom Strom života manželov Oľgy a Antona Vrankových z roku 1988. Unikátne dielo bolo už takmer celkom zničené, keď sa ho Martin Kleibl rozhodol v roku 2018 uviesť späť do života.

Petržalský unikát v jeho pôvodnej farebnosti sa limitovanou edíciou rozhodla oživiť aj značka ‌KOMPOT.sk, ktorá z vďaky dnes už nebohému architektovi a pedagógovi Antonovi Vrankovi vytvorila trvanlivé tričko s podobizňou tohto umeleckého diela.

Originálne tričko „Strom života“ nezoženiete už nikde. Jedno sme si pre vás ale predsa len odložili. Súťažiť oň môžete 18. decembra.

Je libo trochu kultúry? Žiaden problém. Naši kolegovia z Kultúrnych zariadení Petržalky nám darovali 2×2 vstupenky na divadelné predstavenie Drahá legrace i špeciálny Novoročný koncert v podaní Speváckeho zboru mesta Bratislavy.

O ďalšie 2×2 darčekové poukazy môžete hrať ale aj vďaka spoločnosti DECOLED, ktorá svojou výstavou rozžiarila celé petržalské Závodisko, š. p. na Starohájskej 29. Užite si čarovnú prechádzku medzi nadrozmernými objektmi a popri tom sa započúvajte, pretože tieto Svetlá rozprávajú.

V neposlednom rade sme mysleli aj na milovníkov aktívneho relaxu. Petržalská plaváreň nám venovala nielen dva darčekové poukazy na 90-minútový vstup, ale aj ďalšie dva poukazy na parádnu masáž – novinku, ktorú jednoducho musíte vyskúšať.

Na cestu do plavárne sa môžete vyzbrojiť i tričkom, mikinou či šiltovkou, ktorú spolu s ďalšími vecnými darmi do súťaže venovala naša samospráva.

Aj touto cestou ešte raz ĎAKUJEME všetkým našim partnerom za úžasné ceny. Tak na čo ešte čakáte? Klikajte na web PETRZALKA.sk/darcekobranie a vyhrávajte každý deň. Čas máte DO 20. DECEMBRA.

#vianocnapetrzalka

web od 2day