Tento víkend bude vo vianočnej Petržalke poriadne horúco

A nebude to len klimatickou krízou, ktorá dotiahla rok 2023 na prvú priečku v teplotných rekordoch. Za nefalšovanú horúcu atmosféru budú zodpovední účinkujúci, ktorí prijali pozvanie do Vianočnej Petržalky 2023, za čo im patrí veľká vďaka.

Chýbať nebudú tanečníci z Flamenco, Fire and Belly Arts, ktorí sa na pódiu rozohnia, ako už samotný názov napovedá, s flamencom v tanečnej i hudobnej podobe.

V sobotu ich na pódiu vystrieda mladé talentované duo LASH AND GREY, ktoré po dvoch úspešných albumoch, vystúpeniach v Carnegie Hall, na mnohých európskych pódiách, francúzskej ARTE TV, letnom turné v Taliansku, či finále celosvetovej súťaže Sarah Vaughan v USA poctí návštevou aj Námestie republiky, kde svoje svetové hity predstaví našim Petržalčanom.

O záver sobotného večera sa ako vždy postarajú talentovaní umelci z artového zoskupenia Inspinia, ktorí vás so svojou vždy nádhernou ohňovou šou zahrejú na tele i na duši.

Posledný víkend vo Vianočnej Petržalke 2023 bude stáť naozaj za to. Buďme pri tom spoločne! Tešíme sa na vás už v piatok 15. DECEMBRA od 17:00 pri najkrajšom vianočnom stromčeku najväčšieho sídliska v strednej európe. VIAC INFO TU.

#vianocnapetrzalka

web od 2day