Vitajte v roku 2024

Milé Petržalčanky a Petržalčania,

prvé hodiny nového roka 2024 máme za sebou, no takmer 8780 nových hodín máme stále pred sebou. Čaká nás priestupný rok a spolu s ním prichádza i množstvo výziev. Nezabúdajme preto, že to, ako s nimi naložíme, je len na nás.

Veľké plány pre tento rok máme aj v Petržalke a môžeme vám sľúbiť, že opäť sa ponesú v duchu zlepšovania i skrášľovania života na našom sídlisku. Už dnes vám napríklad prezradíme, že okrem dokončenia rekonštrukcií i výstavby niektorých športovísk, sa aj vďaka novej technike a šikovným zamestnancom budeme snažiť priebežne opravovať všetky chodníky i komunikácie v správe mestskej časti, ktorým sa za posledné desiatky rokov nedostalo dostatočnej pozornosti. Takže sa máte naozaj na čo tešiť.

A POZOR! S príchodom prvého dňa nového roka sa spája aj veľkolepá oslava v podaní slávnostného vypálenia delostreleckých sálv. Pri príležitosti 31. výročia vzniku Slovenskej republiky a Ozbrojených síl SR bude dnes o 14:00 na rozkaz pani prezidentky Zuzany Čaputovej neďaleko Incheby vypálených presne 21 z nich.

Tak užívajte, vychutnávajte, oslavujte, no popri tom nezabúdajte ani na slová legendárnej piesne Johna Lenona, „dúfajme, že bude dobrý (rok) bez akýchkoľvek obáv či hrôz“.

Šťastný Nový rok 2024!

#petrzalkazije #vianocnapetrzalka #mier

web od 2day