Pozrite si petržalský rok 2023 v kocke

Petržalská samospráva v uplynulom roku nezaháľala.

Ani sme sa nenazdali a takmer štyri dni z nového roka 2024 sú už za nami. Stále však máme pred sebou ďalších 362 dní, počas ktorých má každý z nás čas na napĺňanie svojich vízií.

Rovnako je na tom i naša samospráva, ktorá plánuje opäť nezaostávať a makať na ďalších projektoch zlepšujúcich život všetkým obyvateľom i obyvateľkám zeleného sídliska.

No ešte než sa tak stane, zastavme sa na chvíľu a spoločne sa ohliadnime za tým, čo všetko sa nám podarilo uskutočniť v uplynulom roku. Na najväčšom sídlisku na Slovensku i v strednej Európe sa nám toho totiž opäť udialo neúrekom.

O všetkých našich aktivitách, či už tých vydarených, alebo aj takých, ktoré nám veľkú radosť nepriniesli, sme vás po celý rok 2023 informovali na oficiálnych sociálnych sieťach Petržalky – Facebook, Instagram a Linked In a najnovšie aj Threads – kde tomu inak nebude ani tento rok. Preto nás nezabudnite sledovať, nech ste vždy v obraze.

Vzhľadom na veľkosť našej samosprávy, však logicky nemôžeme vedieť úplne o všetkých úskaliach, ktoré vás trápia. Preto v prípade, ak nám chcete byť aj v roku 2024 nápomocní, vaše podnety píšte na PODNETY.PETRZALKA.sk.

Využiť tiež môžete e-mail podnety@petrzalka.sk, mobilnú aplikácia SOM Petržalka, portál Odkaz pre starostu alebo nám jednoducho napíšte správu na Facebooku, Instagrame, ale aj Whatsappe 0947 487 088. Na rovnaké číslo môžete podnet nahlásiť aj telefonicky.

ĎAKUJEME vám za každý jeden konštruktívny podnet, komentár, otázku či pochvalu, ktorú ste nám v priebehu roka 2023 adresovali. Aj vďaka tomu sa nám spoločne darí napĺňať hlavný cieľ – robiť z Petržalky lepšie miesto pre život nás všetkých.

A teraz si už pozrite prehľad najväčších udalostí, ktoré hýbali svetom petržalskej samosprávy v roku 2023.

#petrzalkamaka

web od 2day