Vyjadrite svoj názor v pripomienkovom konaní

Spolurozhodujte o všetkom dôležitom v Petržalke.

Názory obyvateľov a obyvateliek našej samosprávy sú pre nás mimoriadne dôležité. So záujmom ich preto počúvame a tie konštruktívne v rámci možností zapracujeme.

Jedným z nich je i informovanie o pripomienkových konaniach.

Súhlasíme, že verejnosť si častokrát nemá možnosť (ani šancu) všimnúť si niektoré z pripomienkových konaní či iných oznamov, ktoré v súlade so zákonom pravidelne vyvesujeme na našej online úradnej tabuli.

Aby vám teda náhodou nič neuniklo a mohli ste sa vyjadriť k tomu, čo vás zaujíma alebo priamo dotýka, rozhodli sme sa vypočuť vaše žiadosti a o nových konaniach vás odteraz budeme pravidelne informovať. V pripomienkovom konaní sa aktuálne nachádza:

Do budúcna nie je vylúčené, že podobných oznamov, do rozhodovania ktorých sa budete môcť zapojiť i vy, pribudne. V prípade, že sa rozhodnete prispieť vlastným pohľadom do problematiky daného VZN, svoje názory či nápady na vylepšenia primárne posielajte v písomnej forme na adresu Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka, oddelenie sociálnych vecí, Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava, alebo e-mailom na adresu socialne@petrzalka.sk.

Čas máte DO 29. JANUÁRA (vrátane). ĎAKUJEME, že vám na lepšom živote na našom zelenom sídlisku spoločne s nami záleží.

#petrzalkamaka #petrzalkapomaha

web od 2day