Petržalka pozýva na tradičný maškarný ples. Jeho súčasťou bude tombola s hodnotnými cenami

Petržalský maškarný ples sa uskutoční prvú februárovú sobotu v Dome kultúry Zrkadlový háj. Lístky je možné zakúpiť si v pokladni alebo online v sieti Ticketportal.

Čím bláznivejšie, tým lepšie! To je heslo už pre 22. ročník tradičného Petržalského maškarného plesu pre dospelých, ktorý každoročne organizuje petržalská samospráva spolu s jej kultúrnymi zariadeniami.

Reč je, samozrejme, o maskách, ktorých kreativite sa medze nekladú a tie najlepšie budú aj tento rok ocenené zaujímavými cenami.

Obľúbené podujatie sa uskutoční v sobotu 3. februára od 19:00 v Dome kultúry Zrkadlový háj pod záštitou starostu Petržalky Jána Hrčku.

Cena vstupného sa odvíja od výberu miesta – 69 eur je za sedenie v hlavnej sále a 65 eur na balkóne. Celková kapacita je zhruba 300 ľudí, viac ako polovica lístkov je už vypredaná.

„Záujem o ples je vcelku vysoký, čo pripisujeme výhodnej cene v porovnaní s inými mestskými časťami v Bratislave,“ hovorí vedúca úseku obchodu a marketingu Kultúrnych zariadení Petržalka Natália Schifferová. „Napríklad Dúbravka má v ponuke lístky najviac za 80 a Podunajské Biskupice až za 89 eur,” dodáva.

Lístky na Petržalský maškarný ples je možné zakúpiť si buď osobne v pokladni kultúrneho domu v hotovosti aj kartou, alebo online v sieti Ticketportal.

Bohatý program aj občerstvenie

V cene lístka sú dve večere. V rámci prvej bude k dispozícii polievka a bufetové stoly so širokým sortimentom jedál, druhá večera bude ponúkať fazuľovicu a kapustnicu s čerstvým pečivom. Nebude chýbať prípitok, chutný dezert, káva, čaj či karafa vína pre každého. Ako bonus budú všetky nealko nápoje úplne zdarma.

Zaostávať nebude ani doslova hviezdny program, ktorým bude hostí počas celého večera viesť moderátor Maroš Szalay. Potešia sa najmä milovníci talentovaného spevu, ktorý predvedie spevácka skupina STAR TRACK. Jej členmi nie je nik iný ako muzikálová speváčka Mirka Partlová a herci Dárius Koči a Peter Makranský.

Okrem nich zaspieva a zahrá aj zábavová kapela Neon Fever pozostávajúca z hercov a hudobníkov popredných slovenských divadiel, ktorá má vo svojom repertoári známe hity 80. rokov, ale aj tie súčasné. Tie najlepšie hity do tanca namixuje aj DJ Lombo, ktorý zábavu na parkete rozprúdi až do skorého rána.

Umenie z iného súdka predvedie zoskupenie Inspinia so svojou svetelnou a led show.

 

 

Všetkých súťažechtivých nabudí polnočná tombola plná zaujímavých cien, ktoré darovali organizácie mestskej časti, jej partneri či prevádzky v Petržalke. Zapojení hostia budú môcť získať rôzne darčekové balíčky, poukazy, vstupenky, ale aj hodnotnú elektroniku či užitočné pomôcky do domácnosti.

Neoddeliteľnou súčasťou bude súťaž o najlepšiu masku. Prvé tri najkreatívnejšie (jednotlivci aj skupiny) budú takisto odmenené peknými cenami.

web od 2day