Príprava PAAS v lokalitách Háje 2 a 3 je v plnom prúde

Pošlite svoje pripomienky aj vy – už len do 3. marca.

V pondelok 19. februára sa pod záštitou kolegov z bratislavského magistrátu konala ONLINE diskusia k plánovanému rozširovaniu celomestskej parkovacej politiky PAAS do lokalít Háje 2 a 3.

Cieľom debaty bolo nielen predstaviť projekt ako taký, ale najmä vypočuť si konštruktívne pripomienky z úst širokej verejnosti, ktorej sa opatrenie týka najviac, ale aj od zástupcov Miestneho úradu Petržalka. A veruže verejná debata aj padla na úrodnú pôdu.

Ak patríte k tým, ktorých sa nové zónovanie bytostne dotýka, no z rôznych dôvodov ste live diskusiu nestihli, žiaden problém. Celý záznam si môžete pozrieť TU. Rovnako tak máte k dispozícii všetky otázky obyvateľov, ktoré zástupcom mesta kládli prostredníctvom aplikácie slido.

Pripomíname, že ak aj vy máte relevantnú pripomienku, ktorá v diskusii nepadla, pošlite ju e-mailom na pripomienky@paas.sk. Čas máte DO NEDELE 3. MARCA.

Po tomto dátume budú kolegovia z mesta všetky pripomienky verejnosti, ale aj od odborníkov z našej samosprávy vyhodnocovať a tie najzásadnejšie do projektu zapracujú.

Následne prebehne osobné stretnutie zástupcov mesta a našej mestskej časti k projektom organizácie dopravy v jednotlivých uliciach predmetných lokalít, pričom o výsledkoch vás budeme ako vždy informovať. Aj v mene priateľov z magistrátu ĎAKUJEME za váš čas i nápady, ktoré prispievajú ku kvalite parkovania na zelenom sídlisku.

#parkovanievpetrzalke

web od 2day