Veľkonočná Petržalka prichádza už 17. marca

Oslávte sviatky jari a priučte sa remeslám.

Čochvíľa tu máme najstarší a najvýznamnejší sviatok kresťanov a spolu s ním i vítanie jari a znovuzrodenia života. Ale ešte predtým, než Veľkú noc oslávime poriadnym hodovaním, svätením štedrých košíkov či poslednou lyžovačkou, pozývame vás na podujatie Veľkonočná Petržalka.

Pripomeňte si tradície jarných sviatkov spolu s nami, a to už v nedeľu 17. marca v Cik Cak Centre na Jiráskovej 3, kde mestská časť Bratislava-Petržalka spoločne s kolegami z Kultúrnych zariadení Petržalky po prvý raz organizuje veľkonočnú oslavu s parádnym programom.

Sľubujeme, že nuda nehrozí a na svoje si prídu malí i veľkí. Čo nás teda čaká?

  • 10:00 – 15:00 workshopy pletenia korbáčov, výroby veľkonočných dekorácií a keramickej tvorby;
  • 10:00 – 17:00 komunitný jarmok so širokou ponukou veľkonočného tovaru v podobe dekorácií, šperkov, darčekových predmetov a občerstvenia;
  • 14:00 – 17:00 vystúpenie interpretov Petržalská Melódia, SZUŠ ART PEGAS, Škola breaku Petržalka, Tanečná škola pre deti La Portella, študenti Konzervatória Tolstého 11 v Bratislave.

VIAC INFO nájdete vo facebookovej udalosti alebo na webe PETRZALKA.sk/velkanoc. Tak čo, priatelia, už viete, kde budete 17. marca? Veď už aj počasie nám praje, tak si nenechajte ujsť kopec veselosti i tradícií v spoločnosti vašej obľúbenej mestskej časti. #velkonocnapetrzalka

web od 2day