Jarné prázdniny sú za nami, ale deti z prvého petržalského tábora budú mať zážitky na celý život

Petržalská plaváreň, PBC – Petržalka Bowling Center a Športová hala Prokofievova sa počas jarných prázdnin premenili na druhý domov Petržalčiat.

V dňoch od 4. – 8. MARCA privítali spolu 45 mladých prázdninujúcich nadšencov, ktorí sa rozhodli stráviť jarné prázdniny trochu aktívnejšie a zábavne zároveň. Túto ideálnu kombináciu im poskytol práve plavecký tábor plný nielen praktických tréningov, ale aj iných športovo-kreatívnych aktivít. A neboli na to sami, o odborný dohľad sa starali skúsení animátori.

Okrem vodných zábaviek si vyskúšali i súboj v Nerf aréne či v bowlingu, ale keďže aktívny čas treba vyvažovať aj oddychom, alebo aspoň rôznorodosťou činností, stred týždňa patril tvorivým dielňam a workshopom.

Veríme, že prvý z jarných táborov z dielne našej mestskej časti priniesol petržalským deťom nezabudnuteľné zážitky, kamarátstva, ale i pohybové schopnosti do života‌.

Reakcie detí nám už na konci tábora ukázali, že v tomto projekte má zmysel pokračovať, a tak sa už teraz všetci spoločne tešíme na jeho letnú edíciu, ktorá bude ešte lepšia. Ak chcete mať informácie medzi prvými, sledujte naše sociálne siete. Viac foto dôkazov o tom, ako krásne bolo nájdete TU .

#petrzalkazije #petrzalkasportuje

web od 2day