Požiadajte o príspevok na kontajnerové stojiská online

Získať môžete až 5000 EUR.

Všetci chceme bývať v upravenom a čistom prostredí. V Petržalke to dobre vieme, a preto sa prostredníctvom zamestnancov z údržby alias petržalských makačov snažíme čistotu a poriadok v našom katastri pravidelne udržiavať.

No aby sa výsledný efekt skutočne dostavil, potrebujeme aj vašu súčinnosť, milí Petržalčania a Petržalčanky. Aj preto naša mestská časť od roku 2012 poskytuje záujemcom príspevok na kontajnerové stojiská. Od leta minulého roka dokonca vo zvýšenej čiastke, a to z pôvodných maximálne 2656 eur na 5000 eur. 

Hlavným cieľom dotácie a jej navýšenia je „upratať“ zberné nádoby na komunálny odpad z komunikácií a zelene do uzamknutých stojísk a pomôcť tak riešiť čistotu a kvalitu verejných priestranstiev.

Nárok na príspevok sa pohybuje vo výške od 500 do 5000 eur. Zatiaľ čo najvyššia dotácia je určená na vybudovanie podzemných alebo polopodzemných kontajnerov, na stavbu stojiska do 25 m2 môže Petržalka prispieť maximálne 3000 eurami a pri stavbe nad 25 m2 až 4000 eurami. Na menšie úpravy je určená dotácia od 500 do 1000 eur.

Pridelená suma vám následne bude vyplatená prostredníctvom refundácie, a to až po ukončení všetkých prác a po splnení zásad a kritérií špecifikovaných vo VZN o dotáciách.

Ak vás táto lákavá ponuka oslovila, klikajte na web PETRZALKA.EGRANT.sk a podajte si svoju žiadosť jednoducho a ONLINE. VIAC INFO TU  a na webe PETRZALKA.sk/dotacia-stojiska. Veríme, že aj vďaka tejto pomoci sa podarí zvýšiť záujem o budovanie i úpravu kontajnerových stojísk, a tým i kvalitu verejného priestoru na zelenom sídlisku.

#zelenapetrzalka

web od 2day