Dni Petržalky odpáli rocková nálož menom Tublatanka

Je to tu. Deň, na ktorý sme všetci čakali už od momentu, kedy na najväčšom hudobnom podujatí v roku 2023 v mestskej časti Bratislava-Petržalka doznel posledný tón kapely No Name.

Chápeme, že niektorí z vás si už nevedia predstaviť, že by po minulom ročníku Dní Petržalky mohlo prísť ešte niečo lepšie. Ale my sa vám v najbližších týždňoch budeme snažiť ukázať, že ešte stále sa to dá.

Keďže zelené sídlisko nie je veľké len svojou rozlohou a počtom obyvateľov, ale i dušou, v ktorej si miesto pre život našli rôzne kultúry i subkultúry, robili sme všetko pre to, aby si to svoje na Závodisko, š.p. našiel každý.

Ste pripravení? Tak poďme na to!

Máme za to, že toto meno netreba nijak zvlášť predstavovať, lebo ich piesne poznajú naprieč všetkými generáciami.

Možno patríte k tej, ktorá si ich pieseň Pravda víťazí zaspievala priamo na námestí v 89´. Možno naopak k tej, ktorá si po neúspešnom „swipeovaní“ v novodobých aplikáciách na zoznamovanie hľadala dalšie návody na randenie a napokon skončila pri rozhodnutí, dať si dnes rande len so svojím mestom.

Nech už patríte do ktorejkoľvek, vieme sa zaručiť, že Tublatanka je zárukou skvelej rockovej show a nákazlivej energie, ktorá dostane nielen zarytých rockerov.

Legendárne melódie a texty piesní ako Loď do neznáma, Bez tvojej lásky či Skúsime to cez vesmír si budete môcť zaspievať na Dostihovej dráhe už v PIATOK 21. JÚNA o 20:00. Tešíte sa? Lebo my neskutočne! A to sme ešte len začali.

Čo myslíte, kto bude ďalší?

 

#petrzalkazije #dnipetrzalky

web od 2day