Petržalka spúšťa roznos oznámení a zoznamov kandidátov

Od 26. apríla do 13. mája prosíme o zhovievavosť.

Slovenská republika sa stala hrdým členom Európskej únie 1. mája 2004. Tento rok teda oslávime 20. výročie a o niečo neskôr – 8. júna si už po piatykrát budeme voliť svojich zástupcov, ktorí nasledujúcich päť rokov budú zastupovať záujmy Slovenska v Európskom parlamente.

Vo voľbách do europarlamentu sa rozhodlo kandidovať spolu až 24 politických subjektov. Preštudovať si všetkých podrobne a zároveň dôkladne zvážiť svoj výber môžete nielen na webe Ministerstva vnútra SR., ale čoskoro už aj v printovej podobe.

Mestská časť Bratislava-Petržalka totiž od PIATKA 26. APRÍLA spúšťa roznos zoznamu kandidátov, ktorý spoločne s oznámením o konaní sa volieb dostanete v najbližších dňoch do svojich schránok v bytových i rodinných domoch. Ten potrvá až do 13. MÁJA.

Rovnako, ako pri predchádzajúcich voľbách, sa na vás v tejto súvislosti obraciame s veľkou prosbou. Ak v nasledujúcich dňoch zbadáte v blízkosti vašich obydlí zvýšený pohyb cudzích ľudí, nevolajte hneď políciu, môžu to byť práve brigádnici či iní zamestnanci, ktorí s ťažkým nákladom hľadajú ten správny vchod.

Skúste im radšej umožniť prístup k priestorom vašich schránok a nekomplikovať im zbytočne prácu. 🫶 Radi by sme sa tým vyhli nedorozumeniam z minulosti či prípadným útokom na nevinných ľudí, ktorí si iba zodpovedne plnia svoju úlohu.

Vopred vám ĎAKUJEME za strpenie i ochotu, ako sa na zodpovedných voličov chrániacich princípy demokracie patrí. VIAC INFO TU VOLBY.PETRZALKA.sk.

#petrzalkavoli

web od 2day