Päťtisíckrát ďakujeme v mene Instagramu

Sme radi, že sa zaujímate o svoju samosprávu.

„Čože je to 5 000?“, sa možno poniektorí pýtali ešte pred rokom 2009 držiac v ruke Štefánika. Hoci na tú dobu to nebol malý peniaz, iste nám dáte za pravdu, že takých 5000 EUR je už naozaj o niečom inom.

Každý má však iný hodnotový rebríček a pre nás, ako najľudnatejšiu mestskú časť na Slovensku i v strednej Európe, ste na vrchole tohto rebríčka práve vy, milí Petržalčania, Petržalčanky i Petržalčatá.

O to viac nás teší váš záujem o samosprávu ako takú, ale aj o prácu jej zamestnancov, čo každý deň badáme na sociálnych sieťach. Preto sa s radosťou a zároveň pokorou chceme pochváliť, že na našom oficiálnom Instagrame sme v týchto dňoch prekročili hranicu 5 000 FOLLOWEROV. Úžasné!

Všetkým vám – našim fanúšikom – úprimne ĎAKUJEME a sľubujeme, že v našej snahe nielen zlepšovať život na zelenom sídlisku, ale aj o všetkom dôkladne informovať, budeme pokračovať aj naďalej. Je to pre nás naozaj seriózny záväzok. A ak nás ešte na “instáči” nesledujete, urobte tak kliknutím TU.

A ak máte tipy a nápady, ako ešte viac vylepšiť jeho obsah, dajte nám o tom vedieť. Veď vy už viete ako. Vopred ďakujeme, že ste s nami. Ste skvelí!

#petrzalkazije

web od 2day