Petržalka ponúka do prenájmu ďalšie priestory

Zašportovať si i dosýta sa zabaviť bude možné na Vavilovovej 18.

Je všeobecne známy fakt, že Petržalka ponúka svojim obyvateľom a obyvateľkám skutočne bohaté možnosti vyžitia. Okrem veľkého množstva kultúrnych podujatí pre všetky vekové kategórie, ktoré realizuje v spolupráci s kolegami z Kultúrnych zariadení Petržalky, sú to aj príležitosti športové.

Na webe PETRZALKASPORTUJE.sk majú všetci milovníci aktívneho životného štýlu možnosť zarezervovať si aktivity podľa ľubovôle.

Tak napríklad, jednotlivci i skupiny si môžu vybrať veľkú alebo malú telocvičňu v nedávno vynovenej Športovej hale Prokofievova, milovníci tenisu si zase môžu zvoliť nový prírastok v podobe Športovej haly na Draždiaku a, samozrejme, nechýba ani možnosť pre plavcov, ktorí si zase prostredníctvom tohto webu, môžu vopred vybrať niektorú z voľných dráh v Petržalskej plavárni.

A aby toho nebolo málo, v ponuke je pre vás i ďalší, staro-nový priestor v správe mestskej časti na Vavilovovej 18. Ten sa nachádza v uzatvorenom objekte s vlastným vstupom na QR kód.

Okrem veľkorysej vstupnej haly a väčšej miestnosti o veľkosti až 115 m2 sú pre vás k dispozícii dve menšie miestnosti s rozmerom 14 a 12 m2. Nechýba ani to najdôležitejšie – sprcha, toaleta či šatňa.

Preto je lokalita vhodná na rôzne športy – stolný tenis, jóga, karate či iné zaujímavé aktivity športového charakteru. Rovnako vítané sú tiež väčšie skupiny, ako napríklad mamičky s detičkami. Záleží iba na tom, čomu sa práve venujete.

Priestor na Vavilovovej 18 ponúkame záujemcom ako nezariadený, pričom je určený na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom. Pre VIAC INFO, vrátane cenovej ponuky, píšte na info@petrzalkasportuje.sk. A pripomíname, že pridlho váhať sa nevypláca. Na zelenom sídlisku, kde to naozaj žije, obzlášť.

#petrzalkasportuje #petrzalkazije

web od 2day