Dni Petržalky privítajú super hviezdy

Viete, čo majú spoločné Dominika Mirgová, Jan Bendík a Lukáš Adamec? Predpokladáme, že áno. Všetci na začiatku stáli pred prísnou porotou a prijímali kritiku z úst toho najobávanejšieho – Paľa Haberu, aby sa im po rokoch zbiehali pod javiskom davy fanúšikov. A všetci sme ich cestu sledovali a prežívali spolu s nimi.

Okrem toho ich však tento rok spojí i to, že tie davy im pod pódiom budú stáť i v Petržalke, konkrétne na Dostihovej dráhe Petržalka, kde všetci traja vystúpia a postarajú sa o to, aby sme si Dni Petržalky 2024 užili a cítili sa dobre, ba až skvele! A to nielen my, ale aj samotní umelci.

Chytľavé tóny piesní, ktoré v nás často vyvolajú pocit leta i uprostred zimy, ale i roztancujú uprostred najlenivejšej chvíľky, zaznejú v piatok, sobotu i v nedeľu.
Príďte odštartovať najväčšiu akciu na zelenom sídlisku a užiť si život plnými dúškami s Janom Bendigom! V sobotu v tom môžeme pokračovať a zatancovať Lukášovi Adamcovi, kým on nám bude spievať a v nedeľu si už tak tradične môžeme spraviť z dostižky miesto, kde budeme šťastní bez nutnosti cestovať na Zanzibar! Ten príde za nami s Dominikou Mirgovou.

My sa im za to odvďačíme skvelou energiou a veľkým potleskom. Tak čo, Petržalka, budeš pri najväčšej oslave prichádzajúcich letných dní?

#petrzalkazije #dnipetrzalky

web od 2day