Internetové hoaxy. Vypočujte si 50. diel podcastu Z petržalskej obývačky

Jubilejná časť prináša i zábavný bonus.

Slovensko sa každoročne umiestňuje na posledných miestach v rebríčkoch dôvery v inštitúcie, vedu, ale aj v seba navzájom. Preto sme si v najnovšom diele podcastu Z petržalskej obývačky posvietili do temnoty sveta hoaxov.

Spolu so špecialistom na sociálne siete Jakubom Godom a Veronikou Hincovou Frankovskou z portálu demagog.sk sme sa zamysleli nad tým, ktoré najväčšie faktory tento sociálny jav spôsobujú.

Viac sme sa dozvedeli aj o zaujímavých spôsoboch z praxe, vďaka ktorým sa dlhodobo darí zlepšovať kvalitu vzdelania v zahraničí. A pokúsili sme sa, aj keď čisto teoreticky, zodpovedať aj otázku, ktorá isto trápi mnohých – dá sa určitým naratívom ovplyvniť dokonca aj voľby?

Keďže dnes oslavujeme rovný 50. diel nášho podcastu Z petržalskej obývačky, dovolili sme si pre vás pripraviť aj malé prekvapenie – zostrih tých najzábavnejších hlášok a situácií, ktoré počas natáčaní v našom podcastovom štúdiu vznikli. Bonusový diel, ktorý vás isto rozosmeje, rovnako ako všetkých 50 dielov hľadajte na našich podcastových platformách a na YouTube.

Vopred ĎAKUJEME aj za odber. Jeho audio verziu zase nájdete na všetkých dostupných podcastových platformách.

Spotify
Apple Podcasts

Ďakujeme, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami. Vaša Petržalka.

#zpetrzalskejobyvacky

web od 2day