S májovým Petržalským kompasom v novom šate sa na zelenom sídlisku nestratíte

Aj tento mesiac vám prinášame novinky zo zeleného sídliska v našom spravodajskom formáte. No i on sám o sebe prichádza s jednou novinkou. Všimnete si s akou?
Číslo trinásť, ktorým sa pýši i najnovší diel Petržalského kompasu, možno vo viacerých z nás vzbudzuje obavy, rovnako ako nové veci. Jednou z takých je i webový portál Petržalské konto, ktorý pomáha odstraňovať papierovú byrokraciu. Aby sme v tom všetci mali raz a navždy jasno, nechali sme prehovoriť najpovolanejšieho, v tomto prípade zástupcu prednostu pre financie a inovácie miestneho úradu Matúša Súlovca.

Fanúšikovia tenisu už možno zaregistrovali, že k dispozícii majú po novom interiérové i exteriérové kurty pri Draždiaku. Ako funguje celý proces rezervácie termínu, nám priamo na mieste ukázala kolegyňa z referátu kultúry a športu Mária Faktorová.

Očakávaná oprava chodníkov je v plnom prúde. Dekádami zanedbané chodníky v Petržalke sa menia na nepoznanie. S akými najčastejšími poškodeniami sa na chodníkoch zeleného sídliska môžeme stretnúť, ale aj aký bude priebeh opráv nám neprezradil nik iný, než sám starosta Ján Hrčka.

Na záver vám priblížime nefalšovanú atmosféru prvého ročníka Petržalského majálesu. Pozrite si reakcie návštevníkov a zaspomínajte si na tento slávnostný deň spolu s nami.
A nebojte, to nie je všetko. Presvedčiť sa môžete pri zhrnutí ďalších zaujímavých udalostí prostredníctvom krátkych servisných správ. Prajeme vám príjemné sledovanie i počúvanie, všetky doterajšie diely si môžete spätne pozrieť TU. A ak máte nejaké návrhy na zlepšenie, dajte nám o nich vedieť na podnety@petrzalka.sk.  ĎAKUJEME.

#petrzalskykompas

web od 2day