Aj tento rok hľadáme najkrajšiu predzáhradku

Nominujte tú svoju do 31. mája!

My vám síce tvrdíme, že Petržalka je zeleným sídliskom, no v skutočnosti je pestrofarebná ako kvety v jej predzáhradkách, ktoré rastú a kvitnú vďaka ich starostlivým a kreatívnym majiteľom a majiteľkám.

Tým by sme radi aj tento rok poďakovali za ich neutíchajúcu silu robiť z Petržalky krajšie miesto pre život. No vzhľadom na skromnosť niektorých z vás ešte stále o mnohých nevieme.
Preto sa na vás už štvrtý rok obraciame s prosbou, aby ste nám dali o svojom záhradkárskom veľdiele vedieť a nominovali ho v súťaži Najkrajšia predzáhradka Petržalky 2024.

Stačí, ak sa najneskôr do 31. mája registrujete na novovzniknutom webe a následne vyplníte jednoduchý online formulár ku ktorému priložíte čo možno najkvalitnejšie fotografie danej predzáhradky.

Upozorňujeme, že do súťaže sa v zmysle oficiálneho štatútu môže prihlásiť len obyvateľ s trvalým alebo prechodným pobytom v Petržalke starší ako 18 rokov, ktorý sa o predzáhradku stará.

Následne už porota zložená z odborníkov z referátu životného prostredia, poslancov a členov komisie životného prostredia a verejného poriadku vyberie najmenej troch a najviac desiatich finalistov, ktorých posunie do online hlasovania.

Okrem zadosťučinenia z ocenenia svojej práce všetci zapojení získajú aj zľavové poukazy na nákup záhradného sortimentu a desiatich finalistov odmeníme i darčekovými balíčkami. Traja najlepší si odnesú darčekové poukážky a vecné ceny.

Tak veru, naozaj nevieme, na čo čakáte, hor sa do fotenia svojich predzáhradiek!

#petrzalkazije

web od 2day