Petržalské talenty ocenilo aj mesto

V Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca sa v pondelok 24. júla uskutočnilo slávnostné stretnutie primátora hlavného mesta SR Bratislavy Milana Ftáčnika s talentovanou mládežou.

Tá sa prezentovala v rôznych oblastiach ako kultúra a umenie, šport, prírodné vedy, technické a spoločenské vedy, profesia a jazyky. Za mestskú časť Bratislava-Petržalka si z rúk primátora prevzali ocenenie Jadranka Marič ako úspešná paralympička v plávaní, Erik Herceg a Martin Mizera ako majstri Slovenskej republiky v halovej lukostreľbe, súrodenci Patrik a Silvia Budovci ako víťazi domácich a medzinárodných tanečných súťaží v štandardných a latinskoamerických tancoch, všetci z petržalskej ZŠ Dudova 2 Bratislava. Za úspešnú reprezentáciu v pasovačke ocenenie získala aj Mária Vojteková zo ZŠ Černyševského 8 Bratislava.

Gratulujeme všetkým oceneným za dosiahnuté výsledky a úspešnú reprezentáciu mestskej časti Bratislava-Petržalka a zároveň ďakujeme všetkým pedagogickým zamestnancom a trénerom, ktorí sa výrazne podieľali na týchto úspechoch.

web od 2day