HUDBA DETÍ festival hudby, tanca, divadla a workshopov

Klub Za zrkadlom v Dome kultúry Zrkadlový háj, sobota 27. september 2014, 14:00 h

V sobotu 27. septembra sa v uskutoční už 2. ročník festivalu pre deti. Tentoraz na novom mieste, v Dome kultúry Zrkadlový háj, budú pre deti od 5 do 15 rokov pripravené hudobné, výtvarné a filmové workshopy, tanečné ukážky, divadelné predstavenia a veľa hudby.

OZ Zuky pripravuje Workshop zvuky cez ruky, postavený na interaktívnych rytmických hrách s hudobnými nástrojmi a bez nástrojov, adekvátnych veku dieťaťa.

Cieľom workshopu je zábavnou formou rozvíjať a posilňovať prirodzený cit detí pre rytmus na všetkých úrovniach. Deti sa cez hry, príbehy, hravé cvičenia a piesne zoznamujú s rôznymi hudobnými nástrojmi, ako aj so základnými rytmami, vyskúšajú si rôzne techniky hrania, ktorých ovládnutie využíva a posilňuje schopnosť sústrediť sa a relaxovať, rozvíja hravosť a jemnú motoriku.
Marek Kundlák a Matúš Wiedermann budú viesť tvorivú dielňu so zameraním na výrobu a použitie jednoduchých hudobných nástrojov z bežných predmetov. Nazvali sme ju DIELNIČKA MALÉHO MUZIKANTA a je určená deťom od 5 rokov. Súčasťou tohto festivalu budú ďalšie tvorivé a vzdelávacie aktivity, ako napr. aj premietanie krátkometrážnych filmov, vytváranie vlastnej hudby či mixu na počítaci a mnohé iné zaujímavosti.

Vstupenky si môžete zakúpiť nielen v pokladniach KZP, ale aj v sieti ticketportal.

web od 2day