Letné kino v Petržalke s filmami pod holým nebom

Vedeli ste, že v Petržalke funguje letné kino? Nie? Tak neváhajte navštíviť zadný dvor nášho Domu kultúry Lúky na Vígľašskej 1.

Každý júlový a augustový piatok tu kolegovia z Kultúrnych zariadení Petržalky premietajú rôznorodé filmy pre deti i dospelých. Naposledy ste si pod holým nebom mohli pozrieť nadčasovú grotesku CIRKUS.

 

Najbližší piatok 30. júla na vás zase čaká umelecký film MLIEČNA DRÁHA, ktorý pozostáva z desiatich približne rovnako dlhých statických záberov, viac či menej kriticky reflektujúcich fungovanie našej spoločnosti. V piatok 6. augusta sa môžete zase tešiť na historicky prvý slovenský film JÁNOŠÍK a v piatok 13. augusta určite nevynechajte celosvetovo úspešný film CESTA NA MESIAC – PODIVUHODNÁ CESTA. Kompletný program nájdete TU.

Ak nie je filmová klasika pre vás to pravé orechové, môžete navštíviť naše moderné Artkino za zrkadlom v Dome kultúry Zrkadlový háj, kde už dnes o 20:00 premietajú nový česko-slovenský film MUŽ SO ZAJAČÍMI UŠAMI v hlavnej úlohe s Táňou Pauhofovou či Zuzanou Kronerovou. Vstupenky nájdete TU. 

web od 2day